• Taartjes
  • BBQ
  • Tafeltje gedekt
  • Cakejes

Lennart en Karin Peeters
Wat zijn wij blij met onze keuze voor Fleurs Feestjes! V
oor onze trouwdag waren wij op zoek voor bruidsgebak en Fleur heeft ons heel goed geholpen. We zochten een aansnijtaartje voor het “kodak-moment” en mooie en lekkere cupcakes om te serveren als dessert. Van tevoren hebben we verschillende cupcakes kunnen proeven en zagen we hoe ze er uit kwamen te zien.

Fleurs Feestjes voldeed compleet aan onze verwachting. Mooi, lekker en betaalbaar! Dank je wel! Mede dankzijFleurs Feestjes was onze trouwdag een geweldig succes.

 

Mevrouw C. BerrevoetsLekker aan tafel!
FleursFeestje: een aanwinst voor het Stadshart van Maassluis! Een gezellige leuke zaak met veel service. Je voelt je er welkom en je kunt er terecht voor het organiseren van je feestje etc.

Ik stap er binnen vertel wat ik wil en hup het is in een handomdraaigeregeld, kan niet mooier.
En dat voor een betaalbare prijs en Binnenloper!

Ik kom zeker terug bij je Fleur!

 

Annette Koedood
Fleur reageerde direct enthousiast op mijn vraag of zij de catering wilde verzorgen voor een verrassingsfeestje voor mijn man. Het thema van het feest was ‘fietsen’. Fleur heeft meegedacht en het thema doorgevoerd tot in de kleinste details. Bijvoorbeeld: fietsroutekaarten als tafelkleed, losse fietslampjes als decoratie op de gedekte tafel en het toppunt van creativiteit vond ik de bandenplakblikjes met daarin de tapenade! Naast dit alles was het eten goed verzorgd en heel erg lekker. Als dank voor de opdracht kregen we een fles wijn met op het etiket……een fiets. Mede dankzij Fleursfeestjes ademde het feest de gehele avond FIETS.

 

Mevrouw te Spenke
Fleurs manier van aanpak blijft verrassen. We hebben ongeveer 5 keer samen gewerkt, met verschillende doelen. Zowel zakelijk, prive maar ook voor een vriendengroep. Het blijft zeer inspirerend. Tot op de dag van vandaag denk ik met veel plezier terug aan onze samenwerking.

Ik blijf fan van FleursFeestjes!

 

Ook in de zomerHelga Roubos
Vanaf het begin kwam ik bij Fleurs Feestjes. Altijd mooie en aparte cadeautjes te verkrijgen bij een vriendelijke mevrouw Fleur. Nu gevestigd in een prachtig pand aan de Veerstraat, alwaar de heerlijkste koffie en cake is te verkrijgen. Al enkele jaren maak ik gebruik van Fleurs mogelijkheden een party te houden voor vriendinnen. Een high tea bij mij thuis en een etentje met allerlei verrukkelijke hapjes. Ook was ik in de winkel voor een high tea. Ik heb het altijd met recht als een feest ervaren, zeker wegens de prachtige versiering en het dekken van de tafel.

Voor herhaling vatbaar. Bedankt Fleur!

 

Hein en Carola Morrien
Wij hadden FleursFeestjes gevraagd om de aankleding op ons (bruiloft)

feest en de aankleding van het ouderlijk huis te regelen.
Tevens vroegen wij of fleur koffie/thee, broodjes & hapjes kon regelen bij het ouderlijk huis.
Bij het ouderlijk huis waren circa 30 mensen aanwezig. De aankleding en het meegebrachte servies van fleur was goed verzorgd en gaf een extra feestelijke sfeer in & om het huis.
De broodjes & muffins waren erg mooi opgemaakt en smaakten ook prima!
Ook de aankleding op het feest waren wij erg tevreden over, gewoon net even die persoonlijke touch wat het geheel een stuk leuker maakt.
Bij terugkomst was alles keurig opgeruimd achtergelaten wat heerlijk is na een hele dag feest.
Dit alles voor een zeer schappelijke prijs, helemaal top!

bel 06 348 56 669