• Taartjes
  • BBQ
  • Tafeltje gedekt
  • Cakejes

Fleur maakt vaak bij de aankleding van feesten gebruik van haar eigen gemaakte en samengestelde decoraties. Ook knapt zij meubels op. Zij is sterk in het zien van mogelijkheden in op het eerste gezicht vergane en oude spullen. Zie hieronder een aantal voorbeelden van opgeknapte meubels.

U heeft de mogelijkheid om een meubelstuk bij Fleurs Feestjes te brengen zodat Fleur er een nieuw leven in blaast. Dit altijd in overleg met u en naar uw wensen en voorwaarden.

foto[1] (2)Dit oude muurkastje is door Fleur voorzien van een nieuwe trendkleur en vrolijk bijpassend behang.

 

 

 

 

 

 

 

 

foto[2] (3)Deze buffetkast was voorheen geheel zwart. Nu is deze in dezelfde terndkleur geverfd als het muurkastje en is voor de binnenkant van de kast een bloemmotief behang gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

foto[3] (2)De oude lamp heeft Fleur voorzien van nieuwe stof om de kap. Tevens heeft zij de standaard geverfd in zachtroze. De mand heeft dezelfde kleur gekregen.

 

 

 

 

 

 

 

foto[1] (3)Deze muurkast bestaat uit twee verschillende kasten die op elkaar zijn gemonteerd. Fleur heeft de kasten dezelfde kleur wit gegeven en de binnenkant behangen. Tevens heeft Fleur de deurtjes voorzien van nieuwe knopjes.

 

bel 06 348 56 669